• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

A szabadság örvényében

 

alt

Igaz hétfő van, de mégsem az irodában bújom a jogszabályokat meg készítem a végzéseket, hanem itthon ülök. Egy nap szabi hivatalos ügyintézés miatt, így aztán sok minden másra is jut idő. Lehet főzni zöldséglevest villámgyorsan eperlevél tésztával, kicsit ápolni a kis/nagyfiam ha már megbetegedett. Teát főzni neki és kérdezgetni  hogy van, miközben tudhatnám már igazán, hogy 15 múlt, de be kell valljam ez az apai tulajdonság nem múlik el soha…

Szóval főzök, írogatok magyarul el vagyok itthon. A szokásos heti cikk már hajnal óta fent van a neten, olvashatják akik kíváncsiak rá sok feladat mára nincs. Még webáruház áruval valófeltöltése is volna, de tegnap túlteljesítettem már magam, így ma azt nem csinálok. Kíváncsi voltam reggel mi lesz ebből a Békéltető Testületi tárgyalásból, amikor is egy vevőnek (én) panasza van az eladóra egy hibás áru miatt, de mivel nem cserélték ki idáig jutottunk, hivatalos útra terelődött a bajom.

alt

A nagyfiamnak vettünk egy sportcipőt vagy 16.000 forintért, 4 hónap után megvált a talpa és én még azt hitte a D….mann áruház kicseréli… Naiv egy ember vagyok, meg sem próbálták kicserélni szörnyen csalódottan mentem haza, meg sem gondoltam hogy 16.000 forintos cipő tönkrement volt pénz nincs pénz és ennyi.

alt

Mint mondták a vevő a hibás, mert ezt egy szakértő intézet is leírta hivatalosan. Így aztán lett a Békéltető Testület, ahol szerencsére nyertem, de minek kellett ehhez ennyi kört futni? A szakértői vélemény írása többe kerül a boltnak, mint a cipő ára, hagyjuk elmúlt vége ennek az egésznek, ezek után kicserélik végre.

Lassan vége ennek az évnek, bár nekem sokkal nehezebbnek tűnt, mint máskor, sokszor úgy éreztem mintha a nem létező ceruzám hegye épp kitörne..  Valahogy az élet nem igazán látott el semmilyen földi jóval idén, legfeljebb reggelenként csak azt kívánta az ember ne történjen semmi rossz, vagy csak egy naponta… Ma is így keltem, holnap is így fogok ennyi, ne történjen semmi rossz, jót nem várok minek… Ebben a hidegben legjobban a biciklizés hiányzik, mert az erdőben tekerni olyan mintha egy kapu nyílna előttem és áthajtanék rajta egy erdei kapu, de majd tavasszal tekerek, addig nem.

alt

Reméljük hamar eltelik a tél és majd február közepétől lassan kezd majd éledni a természet, mint minden évben a tavasz mindig a tél bukásából ered…

 

Tervek sincsenek, pedig a honlapom jövőre 5 éves lesz és a mai nap készült el az 509. írásom a www.horgaszfirkasz.hu -n. Ebben a számban nincs benne a személyes blogom amit most is  írok épp, tehát elmondható bőven több mint 500 írásom van itt és mindet én írtam! Talán lesz rá alkalom, hogy valamivel meg lehessen ünnepelni, bízom benne…