• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Fülledt, forró napok idején…

 

alt

Hatalmas kánikula  hazánkban és mindenki hamarabb fárad el, szinte kívánja a hideget az ember… Én is most gép elé ülök, az asztalon jeges víz citrommal, ennél egyszerűbb dolog nincs, legalább lehűt, míg írok. Jó is ez így most, hisz egy megszokott dolog pont hiányzik ma, nem fáj a lábam, ami bevallom nagy ritkaság ebben az évben, tehát egy mosoly jár nekem…

Egy kicsit megváltoztak a szokásaim, inkább sokszor kivárok egy kicsit mindenkor, sok helyzetben mindennek adok időt. Hasonlít a megfontolt horgászatra, aminek soká jön el az eredménye, de van amikor bejön van amikor nem, helyzet kérdése.

alt

Míg az orvoshoz járkáltam, sokszor elkeseredtem, többször majdnem feladtam és vártam a biztatást néhány szakorvostól valami pozitív mondatot. Na azt én várhattam, csak mindig hallgattam ez lesz majd a lábammal, meg amaz, de még mindig itt vagyok és ez a lényeg. Ami történik majd az idő kérdése és lehet lopni az időt, naná hogy igen, de még mennyire. AZ optimista-realista ember igazából idő tolvaj, bizony lopja az időt magának.

alt

Most is kezelés alatt állok, jó adag nem igazán előnyös szteroiddal tömve, de úgy tűnik ami fájt nem fáj, mellékhatások nem jöttek, vagy jönnek csak én rám nincs is rossz hatással, mindegy horgászni mindig kell és ez az első, a többi gond ilyesmi a szükséges rossz, ennyi és pont…

alt

 

A horgászversenyek sem teljesen úgy sikerülnek, ahogy kellene, de amúgy egy sikeres eredményért sokkal többet kell tenni mint azt sokan gondolnák, na annak a képzeletbelinek a háromszorosát. Lesz még néhány verseny  idén, azt hiszem összesen négy megmérettetés, kettő Feeder Bajnokság, kettő Horgászbarátok Vándorkupája, meglátjuk… Az egyiken talán bele erősítek egy picit, a többi az legyen a jó hangulat jegyében eltelve. Így mindjárt jobb nekimenni a hátralévőnek, mint hogy bizonygassam lelkesen hogy sikerülni fog. Ez is optimista felfogás, adok időt magamnak, hogy elérjem.