• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Az élet zajai...

 

alt

Hajnal van, ez az időátállás hazánkban nem szerencsés,  bele telik  pár napba mire a szervezet elhiszi, hogy előre csavartuk az órát eggyel. Ebben a nagy csendben van egy kis időm írni aztán kezdődik a szokásos taposómalom, munka és rohangálás felpörgetett tempóban, mint mindig. 

Sok minden történik mostanában rengeteg változás az országban és a kis ember igyekszik nem érintett lenni, még véletlenül sem akar látszódni vagy véleményt mondani.  Általában alulról a „legjobb” nézni az eseményeket, mert az azt jelenti nincs mit veszteni, sok ilyen ember van, szerintem a lakosság nagy százaléka.

Legutóbb is megyek dolgozni, sok minden tartozik a munkámhoz épp a szolgálati terepjáróért sietek, hideg van még reggel, de egy szál ingben teszek úgy mintha nyár lenne, mindegy az… Harsány nevetés az irodából, bemegyek hát egy mosolyt én is „elfogyasztok” hátha jut.  Valaki elterjesztette a pletykát az országban, hogy egy közismert bank csődbe mehet/ne…  Mivel történt ez az meg amaz, mostanában ugranak az emberek a pletykára, de még hogy ki vannak hegyezve rá!

alt

Ja, a nevetés tárgya? Nagyszerű egy poén: akik nevettek azoknak az egyenlege mínuszra áll… Ha mínusz az egyenleged a banknál, akkor teljesen mindegy, hogy csőd vagy nem hova izguljál már meg? Ezen nevettek az emberek, kínos egy humor, de nem az elveszett milliójukat siratják, miközben a televízió erről papol, ki mennyit vesztett itt és amott, amúgy meg van egy csomó ember, aki egyik napról a másikra él és a pénztárcájában van a pénze.

alt

Volt egy kollégám egy nagyon rendes srác, mondhatni fiatal ember még, de rendkívül jó fej, jókat söröztünk együtt , most meg nem tudom felhívni. Nem tűnik ez olyan nagy dolognak, de ha eszembe jut, hogy milyen betegséget diagnosztizáltak  nála,  fiatal kora ellenére, még most is megrémülök. Na szóval aggasztó, miért nem veszi fel a telefont? Ráadásul ennek tetejébe hasonló tünetek jelentek nálam is, nem is igazán voltam nyugodt szóval tegnap este orvos, na meg idegesség magas fokon. Érszűkületre vizsgálták a lábam, hát ugye trombózis gyanúról van szó, zsibbad és nem érzem igazán, no meg fáj…

alt

„Kellemes” meglepetés a sok rossz között, nem pont az de ez se semmi, legyen inkább gerincsérv, és sugározzon le a lábig a fájdalom, de megvagyok legalább…

alt

 

Hétvégére nem lesz valami jó idő, de az az érzésem egy peca nagyon kellene nekem. Legutóbb versenyem volt, de az nem elég, az nem igazi peca hanem megmérettetés, nem egy nyugodt tempó.

alt

Valami csendes hely megtenné, egy kis nyugodtság és csend kiegyensúlyozottá tenne és minden rendben lenne… Szorítok magamnak egy peca időt az ünnepek alatt, mert az jár…