• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Mosolyok, ráncok, gondolatok...

 

alt

Megfelelő módon fáradt vagyok, az ellenőrzés nem egy pihentető dolog, de most már itthon vagyok. A gyöngyöző sör a pohárban, a páracsík szépen kialakult a poháron, Vivaldi dallamai pedig jelzik, írj és írj, mert most kell…

Meglepődök még most is ellenőrzés közben, milyen felelőtlenek az emberek, nem is igazán hiszem el, amikor kérdezem, hogy merték kinyitni a boltot? Értetlen kérdések, miért nem lehet? Hogyne lehetne, de előtte kell hozzá egy bizonyos engedélyeztetési eljárás és el sem hiszik, hogy így van, csak majd a mondandóm végén….

alt

Jobban szeretem a kellemes csalódásokat, de az is jutott ma szerencsére, olyan szépen rendben volt minden mintha valaki pontosan mondta volna, hogyan kell engedélyeztetni egy ruhagyárat… Erre az ellenőrzés végén megszólal az ügyfél: „ a maga ablakánál voltam és felírtam mindent hogy kell majd csinálni” …. Mosolyogtam, van értelme a munkámnak és ez igenis jó érzés, máris jó napom van.

Persze történt más is. Nem sokszor voltam azért saját egyesületi versenyen még, néhányszor nem is igazán értem rá, de most a rossz idő ellenére, talán… Persze előbb telefon az elnöknek, szabad egy barátságos családi hangulatú egyesületi versenyen, versenyző kategóriában, feeder versenyszabályzat szerinti feeder felszereléssel horgászni? A válasz igen volt, örültem neki, mentem beszereztem mindent, ami kell hozzá, majd neveztem is, a Látóképi víztározón lesz, ami ugye kihívás mindenkinek, hisz keszeg a fő hal.

alt

 Még jó hogy más versenyzők is bejönnek, akik nevetve közlik, nem lehet, menjek ilyesmivel az amatőr kategóriába, oda való… Szóval egy barátságos egyesületi versenyen, ami nem országos és nem megyei verseny, csak a mosolyért és a jó hangulatért van, nem lehet versenyzőnek, feeder botot használni…

Akkor nem megyek, pedig egy kis becsületet akartam elérni, ennek a feeder szakágnak, mert pont itt a Látóképi tározón volt a Megyei Feeder Bajnokság és nagyon jó volt itt lenni, de akik most döntést hoztak, természetesen ezen a feeder bajnokságon nem vettek részt és szerintem nem is fognak…

alt

Például aki nevetett rajtam, élete első feeder botját tőlem kapta ajándékba, nem kellett fizetni érte, jó szívvel adtam, használja örömmel. Remélem még megvan és hajlik a spicc… Ja igen és nem félek a matchbottól, csak egy feederes is tud annyi halat fogni a „Látón”mint egy matchbotos csapattag, erről ennyit.

Hogyne szerettem volna becsületet ezen szakágnak, még a saját honlapom alcíme is ez: „ Egy feederes naplója” , mi mást akartam volna horgászni, de majd máskor és más rendezésében, amikor nem fogják mondani, hogy nem lehet.

Ennyit a csalódásokról, de már el is felejtettem, hisz minden nap egy új élet és nem kell rágódni a tegnapon. Vasárnap igenis jó és fontos versenyem lesz, Nyíregyházán a Verba tanyán, jó nagyhalas pálya lesz! A társaság az nagyon jó lesz, szerintem lesz nevetés szákolás és jó hangulat, a többi nem is számít, a végeredmény már nem is érdekel, nem kell kihegyezni magát az embernek, majd minden kialakul magától. Akkor hát vasárnap, irány a jó társaság és a Verba tanya halai!