• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Egy hosszú péntek után...

 

alt

Fáradt vagyok, azt hiszem most az írás jót tesz velem. Állandó pörgés volt a péntek, hisz fiam végzett az általános iskola éveivel és ballagott. Lehetett izgulni minden jól sikerül-e, étel, ajándék, vendégek, ital, mosoly a gyerek arcára, ez a legfontosabb….

Most már tudom jól sikerült és kezdheti pályájának következő kockakövét, amikor is már 99%-ban övé a felelősség a felnőttek csak figyelnek, azért néha kinyúlik az óvó féltő kéz, védőhálóként védve a gyermeket.

Tudja jól, hogy jól kell teljesítenie és ki fog alakulni a felelősség érzet, remélem minél hamarabb (már van azért), ez a kamasz kor nem egyszerű, de most ez is egy lecke az élettől, tanulj és felelj meg, de az életnek…

Mindenesetre nem sokára megyünk beiratkozni az új iskolába, ahol új katonai egyenruha készül neki, meg fogja tanulni a hazafias szellemet és a szigort is, hisz katonai jellegű szakközepet végez, kissé szokatlan lesz, ami következik, de erre vágyott és sikerült bejutnia, a többi rajta múlik.

alt

A ballagás előtti napon, még horgásztam, de inkább pihenésnek nevezném, többször megkérdezte a barátom jól vagyok-e, nem igen tudom titkolni nyúzott voltomat. Ez olyan, mint mikor azt hiszed, mindent kibírsz, mert eddig így volt, de meg-megakad néha a motor, ami hajtja az életed és nem hiszed el. Akkor újra felállsz a nem látható kemény padlóról és megint elesel és nem érted…

alt

Ment a az autó hazafelé este és újra megkérdezte a barátom, hogy jól vagyok, de mondtam fejben nem, mert nem és kész… Ez a horgászat hiányzott csak, hogy kicsit jobban legyek, pont egy embert tudtam elviselni magam mellett, ez így jó is volt…

Mondta a barátom, hogy nagy halat szeretne fogni, én örültem a legjobban kétszer is sikerült neki, nagyon boldog mosoly volt az arcán.

altalt

Igazi nagy hal, amit fel kell emelni a fotózáshoz és örömmel lehet mosolyogni, ha sikerült kifogni, hát megadott neki duplán.. Nekem meg az, hogy láttam, ez volt a gyógyító horgászat, terápiaként.