• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Egy hajnali kávé mellett

 

alt

Mostanában nem írtam napi blogot, mindig csak horgászat meg horgászat, pedig, hogy őszinte legyek illene kikapcsolni magát az embernek, egy kicsit… Mondjuk olyan sosem lesz, hogy kipihenem magam, nem az én életem a pihenés.

Most várom az eredményt, hogy vajon nagyobbik fiam hogy rendeződik a sorsa, de a postaláda még üres volt. Majd ma talán… „Örömmel” konstatáltam, a munkahelyemen, hogy vagyonnyilatkozatot kell tennem, lesz mit leírni, istenem vajon tudják, igazából kiktől kellene ilyesmit kérni… Mindegy egy fanyar mosolyra tellett tőlem, persze megteszem, nem most kezdtem a közigazgatásban dolgozni, eltelt ebből már egy csomó év.

Lassan közeleg a horgászverseny ideje, indulnom kell megrendelni a legendásan szép kupákat. Igen nagy hangsúlyt fektetek a szépség fogalmára, ha nyer valaki egy ilyet, az mindig is emlék maradjon és ha vendégük van, kérdezze meg az a vendég honnan van az gyönyörű kupa? Ha ezen kérdés elhangzik, akkor jól végeztem a dolgom és igenis tudom jó versenyt szerveztem. Nem különben az ennivaló íze, a verseny színvonalát szolgálja, valamint a horgászvíz minősége, halbősége. Ha mindez együtt van, akkor a versenyző megköszöni a munkámat egy kézfogással és ez minden rohangálásért kárpótol.

alt

Élménynek számít az is, ha egy élelmiszer áruházban botladozol, kosárt tolva és ismeretlen emberek állítanak meg és kérdezik mikor lesz a következő horgászverseny? Előbb nem értem, majd mosolygok és csendesen örülök..

 

Ezek szerint a munkám nem mindig hiábavaló, lehet hatni az emberekre, csak élni kell a pörgős életed, szerkessz honlapot, írj, horgássz, fotózz, könyvet is írj, családot nevelj, dolgozz és mindezt egyszerre…  Remélem nem fogok egyszer elfáradni…