• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Agytorna

 

alt

Akárhogy is van és bármi történt is a héten, végre úgy ülök gép előtt, hogy írhatok, azt amit akarok, blogot… Persze ez más, ez napi blog, saját gondolatok, saját érzések. 

Ezen a héten kellett vizsgázni egy előírt közigazgatási tananyagból, valami fajta másoddiploma miatt, vagy oklevél mindegy, de a tét a fennmaradás, hisz kötelező oktatás és vizsga, ha itt akar dolgozni az ember. Így már mindjárt kicsit stresszesebb, ha a napi betevődért tanulsz, mindjárt más.

alt

Reggel van, kicsit hajszálnyit elegánsabban öltöztem és tekerem a biciklit, mi lesz most, fogom tudni az anyagot, úgy mint régen? Talán igen, talán nem… Nem tudni, puska rengeteg fajta van, mindenből felkészültem, csak az agysejtjeim nem, ők pihennek és élvezik a 46 éves kort, de azért még képesek mindenre. Ez a közigazgatási hivatal, lenyűgöző, faragott bútorok, mázsás csillárok, mintha a parlamentben lenne az ember. Kiválasztok egy szélső fal melletti helyet, eddig is itt ültem, lássuk a felszerelést… Azt mondja okostelefon, ezt nagyítva is alig látom, papír alapú puska ez már használható, végül a nagyágyú egy 10 colos notebook, ez már igen, a lábamnál bekapcsolva a padlón. A maradék segítség a fejemben van, a segéd anyagok nélkül is mennie kell, a többi csak a biztonság kedvéért van.

alt

Kilenckor rajt és 17 kérdést megválaszolni, 11-ig kész kell lennie…. Hát na, kicsit necces, főleg ha gondolkodok és nem ész nélkül írok. Mindegy elkapom a fonalat és szinte füstöl a papír, meg kell állapítanom, nem változtam semmit, csak az évgyűrűim, a többi megmaradt, ugyanúgy törekszem jó lenni, valószínű igaz, az ember nem sokat változik, csak azt hiszi…

Dolgozatok beadása, majd kis várakozás után közlik, majd szerdán megtudjuk kinek kell pótvizsgázni, addig várjunk… Már mindegy túl vagyunk rajta, csak ezt vártam és valami megkönnyebbülést akartam érezni, de nem éreztem, bennem maradt ez az izgalom, nem múlik, majd pár nap múlva, ha megtudom sikerült-e, talán akkor…

alt

Holnap horgászat, a barátaim visznek, de rám is fér, jó társaságban leszek, egy kis baráti peca és remélem halak is, habár holnap mindegy, még hal sem kell, csak nevessünk….