• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Felejtős hét után...

 

alt

 

Jó hosszúra sikerült egy hét volt, néha már-már azt hittem, soha nem lehet a 21-es ablakot bezárni az okmányirodában, szóval ez azt jelenti csak munka és munka és gond. Ha nincs, hát teszünk még hozzá, miért ne, úgy a jó…  és általában így történik. 

 

 

Most talán megajándékozom magam, egy horgászattal, valahogy tanulnom kell még az önzést, nem tudom milyen az, de állítólag jó… Csak egyedül megyek, kocsi színig cuccal, iszonyat mennyiség, de ma egy napsütéses horgászat lesz, bár nem kívánom, hogy rám süssön a nap. Fájdalmas fáradtság vett erőt rajtam, az asztalon hosszába behajtott papír, amit nem vagyok hajlandó elolvasni…

Olyan igazi relaxációs horgászatot tartok, most egyedül akarok lenni, a barátaim a Tisza tónál fognak majd horgászni, jól fog sikerülni biztos nekik. Pont mikor legutóbb menni akartak, be lett tiltva a horgászat a Tiszán, de most már feloldották, szerintem már a kék Mercedes Vito száguld kifelé ezerrel…

alt 

Én is nem sokára indulok, még a gyerekek kérték készítsem fel használatra a biciklijüket, persze mindig a gyerek az első, megyek le a garázsba elvégzem a kis szervíz munkát, aztán menjenek.

Hogy megnőttek, felnőttes gondolkodással előadják magukat, az ember meglepődik, aztán mosolyog és nevet, na igen a fiaim. Fáradtan megérkezem a biciklimmel, nyeregtáska színig áruval jobbról is balról is, etetőanyag, pellet, ilyesmik teszteléshez, de hát már mindent biciklivel oldok meg, amit csak lehet. Jönnek, a fiúk Apa segítünk! Gyorsan pakolnak, hirtelen minden a helyére kerül, néha kell ilyen is kiveszik a kezemből a munkát, magyarul segítenek.

Állítólag már mindenki megtanulta a közeledő vizsgára az anyagot, én nem, egy sort sem olvastam el még. Nem bírom magam rávenni, hogy tanuljak, pedig le kell tenni az első féléves vizsgát, szóval vasárnap egy nap tanulást javaslok magamnak, illene elkezdeni.

Terveztem még Bánkra is menni biciklivel, de csak szép sorban kell mindent, amikor lesz majd rá idő, ha más nem szakítok rá. Illene teret adnom a fényképezőgép lencséjének, ez is egy szenvedély, mert a szenvedély az kiolthatatlan dolog az emberben…

altaltaltalt

Látni akarja a zöld Fancsika rét misztikus tengerét és a hatalmas égbe nyúló fákat, majd hallgatni, hogy zenél és lüktet az egész varázsrét (mert az), igen ez is egy emberi dolog.