• header.jpg
  • header2.jpg
  • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

Hosszú a hét eleje...mindig...

 

alt

Hosszúra sikerült a hétfő, valami gond volt a munkatársam családjában, így hirtelen egyedül maradtam két ablakra és két ablaknyi ügyfélre. Hát nem egy leányálom, a fénymásolóhoz is futva kell menni, annyira szeretné jól és gyorsan csinálni a dolgát az ember. 

Én inkább emberi módon fogom fel, remélem semmi baja semelyik családtagjának és ha van is meggyógyul. Mivel nekem se Apám, se Anyám, most elmondhatom, mindketten ügyfélfogadás közben távoztak az élők sorából és nem lehetett felállnom a székből, nem volt, aki helyettesítsen. Ott kellett ülnöm és fogadnom az ügyfeleket, nem volt kérdés, pedig tudva tudtad, nincs meg ki megszült, vagy nincs meg ki erő felett jóra tanított.

Mindegy nem érdekes, csak sokszor eszembe jut ügyfélfogadás közben, ilyenkor…rémisztő, ezt tudni hisz nem itt kellett volna ülnöm, hanem talán valahol sírni, bár nem  tehettem… Mindegy ez egyfajta ügyintéző sors, mindig a legrosszabbkor vagy a legrosszabb helyen és akkor is megoldod, az ügyfél pedig egy mosollyal az arcán megy ki a Hivatal ajtaján. Ezt mind úgy kell tenni, hogy magyar jogszabályok be vannak tartva és tartatva! Ez hívják ügyintézésnek, akik nem tartják magukat fenti normákhoz, már nem itt dolgoznak…

 

Most épp kedd este van és hosszú nap volt, az erő már nincs velem, elfáradtam. Szerveztem egy horgászversenyt, 2013.03.30.-ra és most nagyon büszke vagyok magamra, mindjárt meg van mind a 40 résztvevő! Akkor ez azt jelenti, szeretik amit csinálok, hogy írok hogy szervezek, hogy horgászok, ez így látatlanba is jól esik az embernek… Hát köszönöm, már jó hogy van ez az oldal és jó, hogy most épp írok…