• header.jpg
 • header2.jpg
 • header4.jpg

Mottó

"Kérlek, ne vigyél el semmit, csak a fotóidat, ne hagyj itt semmit, csak a lábnyomodat, ne ölj meg semmit, csak az idődet!"

Könyv

Belépés

I. HORGÁSZFIRKÁSZ-BAG’EM MATCH KUPA

alt

alt

 

Amikor lezajlott az első Horgászfirkász Feeder kupa, akkor már egy riportban is elmondtam, hogy lesz még match és lesz rakós kupa is. Nos, eljött az ideje a matchbotosok megmérettetésének. Örülök neki, hogy ilyen kupa is van, mert megmondom őszintén, aki tud jól matchetzni, az bizony már megfelelő dobástechnikával is rendelkezik, ami nem kis tudást jelent.

 alt

 

 

A nevezések szépen gyűltek, az már látszódott körvonalazódni, hogy megyei bajnokok is növelik az esemény színvonalát, aminek nagyon örültem. Amikor a tópartra kiértünk, meg kellett állapítani, megkezdődött az ívás. Igencsak zajos volt a nád széle, a pontyok bizony úgy döntöttek, hogy most jött el a pillanat. Lehet vakarni mindenkinek a fejét, vajon esznek is? Meglátjuk…

 alt

A helyek kisorsolása megkezdődött, a pálya három szektorra tagozódott, az igazságos versenyeredmények érdekében és 5 óra volt adva horgászatra.
Nagyon sok versenyzőnél volt, erjesztett kukorica előkészítve, pontyok elcsábítása miatt. Volt, aki úgy gondolta ragasztott csontival fogja ott marasztalni a halakat és ami jön-jön, a végeredmény a fontos.

 alt

alt

alt

Az elején finoman evett a ponty, bizonyította ezt az, hogy sok fárasztás végződött leakadással. A leghalasabb a „C” szektor volt, Krausz Zoltán és Jánosi László matchbotja, szinte mindig karikába hajlott, látszott ez a két versenyző nagyon eltalálta, mi kell a pontyoknak

 alt

alt

alt

A „B” szektorban Pintér Lajos többszörös megyei bajnok mutatta meg, hogy a folyamatos halfogás a lényeg, hiszen a ponty mellé elképesztő mennyiségű termetes kárászt terelt a merítőhálóba.

 alt

Az „A” szektor talán gyengébb volt a másik kettőhöz képest, de itt Papp Gyula megmutatta, hogy ő itt mindig tud jól horgászni, legyen az match vagy feeder, neki mindegy. Ráadásul Gyula egy nagyon szép nagyméretű pontyot is fogott, amivel esélye volt a legnagyobb hal díjának elnyerésére.

 alt

Eljött a mérlegelés ideje, amire már mindenki kíváncsi volt, de én legjobban a „C” szektorba lepődtem, mert Jánosi László halait mérlegelve, 27 kiló fölé ugrott a mérleg nyelve!!

 alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

Helyezés:

Név:

Pontszám:

Súly:

I.helyezett

Jánosi László

1

27,81 kg

II.helyezett

Pintér Lajos

1

17,85 kg

III.helyezett

Papp Gyula

1

10,78 kg

IV.helyezett

Krausz Zoltán

2

22,45 kg

Legnagyobb hal

Papp Gyula

 

6,47 kg

 alt

alt

 

A verseny gyönyörű kupái mellé természetesen ajándék is járt nézzük a támogatók listáját, mert nagy örömömre, van elég:

Támogatói lista


Fő támogató: Bag’em Baits képviseletében Tóth Milán

Top mix ajándékcsomag Szolnoki-Kovács Pétertől és Los Vegas együttestől

Paloma ajándékcsomag Rohács Péter vállalkozótól a 4. helyezettnek

King Fish horgászbolt ajándékcsomag a legnagyobb hal fogójának

Takács Lajos, aki a legjobb filmeket készíti szerintem, kamerával a kézben forgatott és a film elkészült, de nélküle nem is lehetne verseny. Köszönöm Lajos!!!

 

Én, mint a www.horgaszfirkasz.hu honlap tulajdonosa, minden versenyző nevében köszönöm a támogatásokat, a helyezett versenyzők örömmel vették át az ajándékkal teli szatyrokat is, a fényes kupák mellé.

 alt

alt

Én úgy láttam a versenyzők jól érezték magukat és a babgulyás is finomra sikerült, legközelebb ugyanitt, de akkor már rakósból fog szaladni a gumi!

 

 

Harangi Csaba

Fotók, film: Takács Lajos

 

 

Eseménynaptár

Chat Box


UTOLSÓ ÜZI: 7 éve, 7 hónapja
 • harangi_csab : AZ az igazság az emberek ilyenkor ki vannak éhezve a versenyre, gondoltam hogy így lesz. 2012-2013-as ébvekben ugyanez történt.
 • sancika101 : Csabi bácsi. Hamar megtelt a nevezési lista.
 • techy : Köszönöm szépen :)
 • harangi_csab : 70/4536347
 • techy : Sziasztok a Daru-tó telefonszámát meg tudná adni valaki? Pénteken szeretnék ott horgászni egyet, ha van rá mód :)
 • harangi_csab : «link»
 • harangi_csab : Ez az új Tesco és annak az előterében van egy hatalmas horgászáruház, az lesz az.
 • harangi_csab : 4030 Debrecen Mikepércsi út 73/A / Tesco-ban/
 • techy : Szabad megkérdeznem, hogy «link» az itt említett bolt hol található? Előre is köszönöm a választ.
 • harangi_csab : Szia Maci! Örülök hogy érezted magad, látod az ember egy kicsit B.újvárosi is marad mindig. Már azt hittem nem lesz földim a versenyen, de Taki tartotta bennem a lelket..:) Lesz még ilyen verseny. Örülök tetszik a blog..

Használathoz be kell jelentkezni!